Parterapi København

Parterapi København

Hvornår har man brug for parterapi København?

Man har brug for parterapi, når udfordringer i parforholdet er fastlåste og har stået på i længere tid. Man har måske talt problemerne igennem en million gange uden at der sker nogen forandring. I den situation kan man føle sig ude af kontrol, hvilket er et tegn på, at der er brug for ekstern hjælp. Parterapi København kan fremme nærhed og intimitet, samt sænke konfliktniveauet markant. Ved parterapi kan I som par få bearbejdet problemer som jalousi eller utroskab. Muligvis har I brug for at få afklaret, hvorvidt jeres forhold er bæredygtigt. Er det allerede for sent, kan parterapi også hjælpe jer videre fra en endt parforhold.

Parterapi København – Inden det er for sent

Er I ved at give op på jeres forhold? Er konfliktniveauet nået dertil, hvor I ikke kan kontrollere det længere? Måske er parterapi sidste chance inden I går hver til sit? Parterapi kan hjælpe jer med at sænke konfliktniveauet i jeres forhold, og hjælpe jer med rent faktisk at tale samme og lytte til hinanden. I kan få afkræftet eller bekræftet hvorvidt jeres forhold er bæredygtigt og om I vil arbejde for at blive sammen. I kan få hjælp til at tage hånd om de problemer I har, og få adgang til helt specifikke værktøjer, som kan være gavnlige i jeres situation.

Partjek – Parterapi København

Det kan være en god idé at tjekke op på jeres forhold løbende. Man kan få et såkaldt partjek, hvor man får taget hånd om de problemer, der måtte være før de vokser sig for store. Man får taget temperaturen på forholdet og finder ud af hvilke områder, man måske bør arbejde med, og hvilke områder, som går rigtig fint. Det er blevet meget populært blandt par at foretage partjek, for at sikre sig, at man får plejet sit forhold og får taget småproblemerne i opløbet. Det kan gøre et parforhold både mere bæredygtigt og modstandsdygtigt.

Parterapi når det allerede er for sent

Har i allerede taget beslutningen om at gå hver til sit, kan det gavne jeres afslutning på forholdet med parterapi. Kom ud af forholdet på en god måde og få afsluttet uden hængepartier og uløste konflikter. Særligt hvis I har børn sammen, er det afgørende for børnenes trivsel at mor og far kan samarbejde på en ordentlig måde. Har man børn sammen, er man bundet til hinanden resten af livet om man vil det eller ej. Derfor er det væsentligt, at man får dannet et godt grundlag for kommunikationen.

Emner ved parterapi København kan være…

Emner vi ofte ser som danner grundlag for parterapi er utroskab, dårlig kommunikation, seksuelle problemer, utroskab og uhåndterlige konflikter. Derudover ser vi også ofte at par med børn har svært ved fordelingen af arbejdsopgaverne i hjemmet. Er du/i tvivl om hvorvidt parterapi vil være gavnligt for jer, har vi listet en række spørgsmål og dilemmaer nedenfor. Kan i nikke genkendende til disse, kan parterapi være en god idé for jer.

 • Er jeres forhold plaget af jalousi?
 • Er i vokset fra hinanden?
 • Har der været utroskab i jeres forhold?
 • Føler i jer ensomme i jeres forhold?
 • Er jeres forhold kørt fast i rutinen?
 • Keder I jer i jeres forhold? Ønsker I at gå nye veje eller måske hver til sidst?
 • Har I mange magtkampe i jeres forhold?
 • Ender jeres samtaler ofte i en konflikt?
 • Ender I med at overskride hinandens grænser gang på gang?
 • Er jeres sexliv dødt?
 • Er det svært at være sig selv i jeres forhold?

Hvordan foregår det?

Et standard parterapi forløb forløber sig således:

– psykologen taler med jer 5 gange

– første 3 gange af 1,5 time hver 14. dag

– sidste 2 gange med 1 mdr. mellemrum

Er der særlige hensyn der skal tages, skræddersyer vi selvfølgelig forløbet helt efter jeres behov. Vi kan tilrettelægge forløbet så det passer lige præcis til jeres situation. Vi har erfaring med mange forskellige typer af par; hetero- og homoseksuelle, unge og ældre par og par både med og uden børn.

Hvor foregår det? – Parterapi København

Abelhus psykologcenter er centralt placeret i København, tæt på offentlig transport. Klinikken er beliggende i hyggelige rammer på Gl. Kongevej 135A, 1850 Frederiksberg. Vi tilbyder konsultation i dagtimerne, aftenkonsultation i tidsrummet 18.00 – 22.00, online terapi, telefoniske samtaler og mulighed for akuttider.

Parterapi i hjemmet om aftenen

Har I mindre børn og måske svært ved at finde tid til at håndtere de problemer I har i jeres parforhold, kan konsultationen afholdes i jeres eget hjem om aftenen. Det kan eksempelvis være når I har lagt børnene i seng, at I har tid parterapi. Vi kan komme på hjemmebesøg i en radius af 7 km. Fra vores klinik på Gl. Kongevej 135A, Frederiksberg, København. Ved parterapi er der også mulighed for akuttider, hvis problemerne føles akutte og hvor konfliktniveauet har nået et niveau hvor der skal tages hånd om det øjeblikkeligt. En akuttid kan også være i jeres eget hjem.

Hvad koster parterapi København?

Parterapi: 1450kr. for 1.5 time

Hjemmekonsultation: +300kr.

Aftenkonsultation: +300kr.

Akuttid: +300kr.

Prisen for online terapi og telefoniske samtaler er den samme som almindelig parterapi. Vi tager imod kontant betaling eller mobilpay. Vi tager imod henvisninger fra forsikringsselskaber, dog samme betaling som ved egenbetaling.

Har I brug for parterapi København?

Ønsker I at høre mere om hvad parterapi hos Abelhus psykologcenter går ud på? Vil I høre mere om hvad vi ellers kan hjælpe jer med? Eller vil I måske booke en tid til parterapi? Uanset hvad, er I meget velkomne til at kontakte os vil kontaktformularen eller ringe til os på telefon nummer 33 26 25 42.

Abelhus psykologcenter har mere en 13 års erfaring med behandling af blandt andet angst, depression, personlighedsforstyrrelser, agorafobi og OCD. Vi er særligt specialiseret i parterapi og har mange gode resultater med vores samtaler.