Supervision

Supervision

Abelhus Psykologcenter tilbyder supervision til psykologer i forbindelse med deres opnåelse af autorisation. Supervisionen kan arrangeres som individuel eller i gruppesupervision. Emnerne kan være psykologrollen, psykologisk undersøgelse, psykologisk testning, psykoterapi, samarbejde med samarbejdspartnere ect.

Endvidere tilbydes gruppesupervision til andre faggrupper inden for hele det sociale område. Supervisionen kan være sagssupervision, temasupervision eller supervision om det personlige i det professionelle. Gruppesupervisionen vil oftest foregå på et systemisk grundlag med anvendelse af reflekterende team som metode, men der anvendes også metoder fra narrativ, mentaliseringsbaseret, psykodynamisk og kognitiv terapeutisk retning.

Er du medarbejder eller leder i en kommune, hvor I har behov for supervision kan du ringe og få en uforpligtende snak om mulighederne.

Timeprisen for gruppesupervision er 1200 kr/t og 950 kr./t for individuel supervision. Dertil kommer transport, hvis supervisionen skal foregå hos Jer og ikke på Frederiksberg i København.