Psykolog til unge

Psykolog til unge

Professionel psykologhjælp til unge

Ungdomsårene i et menneskes liv kan være nogle turbulente år. Her oplever hvor flere og flere unge i dag stress eller depression. Man befinder sig et sted i sit liv, hvor man hverken er barn eller voksen, men hvor man ofte gerne vil vise resten af verden at ’man er voksen nok’ til at gøre alting selv. Dette kan nogle gange resultere i, at den unge står med store og komplekse problemer alene. Disse komplekse problemer kan oftes løses med hjælp fra en professionel psykolog til unge.

Undersøgelser har vist, at der er et stigende behov for psykologhjælp til unge. Det kan være fordi presset fra samfundet stiger, eller fordi det er blevet mindre tabubelagt for unge at gå til psykolog og få professionel hjælp.

Unge kan føle et stort pres fra omgivelserne. Der skal præsteres i skolen, så de høje karakterer opnås, på jobbet skal man være udadvendt og vise overskud, og så skal der leves op til det urealistiske glansbillede, der tegnes af andre unge på de sociale medier. Føler den unge sig ikke i stand til at leve op til disse forventninger, kan det udvikle sig til en krise.

Er man udsat for mobning, kan det for nogle være umuligt at opretholde en normal hverdag. I sådan et tilfælde kan det være nødvendigt med en professionel psykolog til unge.

Hjælp til unge udredt i ungdomspsykiatrien

Hos Abelhus Psykolog center, har vi erfaring med behandling af unge mennesker, som er udredt i ungdomspsykiatrien.

Vi har blandt andet behandlet lidelser som OCD, depression, angst, emotionelt ustabil personlighedsforstyrrelse af borderline type, ængstelig evasiv personlighedsforstyrrelse, mm. Det kan være afgørende for den unge at komme i hurtig og korrekt behandling for sin lidelse. Vi har også god erfaring med terapi til unge med særlige behov.

Er du forælder til en ung, som har behov for professionel psykolog behandling, er du velkommen til at ringe herind og høre nærmere.

Ring til os og hør mere om psykologhjælp til unge

+45 33262542