Psykolog hjemmebesøg

Psykolog hjemmebesøg

Psykolog Hjemmebesøg

Er du sengeliggende, har social angst eller angst for at forlade din bolig, har du mulighed for psykolog hjemmebesøg af Abelhus psykolog center. Dette er også en mulighed, hvis du blot er begrænset i tid. Eller hvis du af andre grunde ikke har mulighed for at komme hen til en af vores klinikker, til behandling i dagtimerne.

Dette gør vi, da vi har fuld forståelse for den begrænsede mulighed for at forlade sit hjem. Det er uanset om det er grundet en lidelse eller en travl hverdag.

Hvem har mulighed for psykolog hjemmebesøg?

Ved psykolog hjemmebesøg kommer psykologen hjem til dig, hvor samtalerne foregår i dit eget hjem. Dette er kun en mulighed for dig som bor på Frederiksberg eller i København. Helt præcist hvis du bor inden for en radius af 7 km fra vores klinikker. Det vil sige, at der er mulighed for hjemmebesøg i dit hjem, i en radius af 7 km. fra hhv. Hattensens allé 8 eller Gl. Kongevej 135A, Frederiksberg.

Psykolog hjemmebesøg ved parterapi

Har man et barn, som ikke kan blive passet, kan denne form for konsultation også bruges ved parterapi. Her er konsultationen undertiden blevet lagt i barnets sovetid. Her har forældrene har haft mulighed for en konsultation i deres eget hjem.

Priser

Et hjemmebesøg kan foregå både i dagtimerne eller som en aftenkonsultation i tidsrummet 18.00 – 22.00. Ønsker du at hjemmebesøget skal foregå i tidsrummet 18.00 – 22.00? Så vil der blive pålagt et gebyr på 300 kr. for aftenkonsultation. Dette bliver lagt oveni den ordinære behandlingspris samt transportgebyret på 300 kr.

Der er et transportgebyr på 300 kr. ved hjemmebesøg, som tillægges den ordinære behandlingspris.

Hvis du skal bestille tid til psykolog hjemmebesøg, kan dette gøres telefonisk på 33 26 25 42 , eller via kontaktformularen. Kontaktformularen finder du øverst i højre side.

Individuel terapi i 50 min.: 950 kr.

Parterapi i 90 min.: 1.450 kr.

Transportgebyr: 300 kr.