Akut psykologhjælp

Akut psykologhjælp

Akuttider til psykolog samtale og parterapi i København

I særlige situationer kan det være nødvendigt med akut psykologhjælp. Derfor tilbyder vi, at du kan komme til en samtale indenfor 24 timer, hvis du har brug for det.

Særlige tider til akutte samtaler

Vi har reserveret tider særligt til akut psykologhjælp, så vi altid kan stå til rådighed, hvis dette er nødvendigt for dig. Vi tager også gerne aftener i brug, hvis det er umuligt for dig at finde tid i dagtimerne. Undertiden kan det være afgørende, at have mulighed for at komme akut til psykolog.

Akut psykologhjælp

En akuttid til psykologhjælp kan være relevant for dig, hvis du har fået et stresssammenbrud, en alvorlig hændelse pludselig er sket for dig, du har fået selvmordstanker eller lignende. En akuttid til psykologhjælp er for dig, som har et problem, der er så akut, at du ikke kan fortsætte din dagligdag, uden behandling af dette.

Akut parterapi

Parterapi uden ventetid kan også være nødvendigt i særlige situationer, hvor problemerne er så store, at det er akut. Det kan være en skilsmisse, som pludseligt er kommet på tale eller store konflikter i parforholdet, som kan vælte en hverdag.

Derfor tilbyder vi også akuttider til parterapi, hvor en samtale kan hjælpe med at få styr på den aktuelle problemstilling.

Bestil tid til akut psykologhjælp København

Vores akuttider til psykologhjælp kan finde sted i begge vores klinikker, som er beliggende i hjertet af Frederiksberg. Vi er placeret tæt på offentlig transport, så du nemt og hurtigt kan komme til og fra den akutte behandling uden problemer.

Ved tider til akut psykologhjælp, vil der være et betalings tillæg på 300kr. Som pålægges den ordinære behandlingspris.

Alle vores priser kan du finde på vores side priser.

Ring til os for at bestille en akut tid

+45 44 26 25 42