Aftenkonsultation med psykolog

Aftenkonsultation med psykolog

Psykolog Frederiksberg

I en travl hverdag med arbejde, børn og et rigt socialt liv, kan det være svært at finde den ekstra tid, som en psykolog behandling kræver. Mange har ofte et stramt program på jobbet og kan have svært at finde et hul i en mødefyldt kalender. Det har vi selvfølgelig fuld forståelse for hos Abelhus psykolog center, og derfor tilbyder vi aftenkonsultation i klinikken på Hattensens allé 8, 2000 Frederiksberg.

Hvem kan benytte sig af en aftenkonsultation?

En aftenkonsultation kan være for dig, som har et fuldtidsarbejde, der gør det umuligt at finde et hul til behandling i dagtimerne. Det kan også være, at du har et krævende fuldtidsstudie, som du ikke kan tage fri fra.

Det kan være at du og din partner har brugt for parterapi, men hvor det ofte kan være umuligt for 2 personer med fuldtidsarbejde, at finde tid i dagtimerne, hvor begge parter har tid. Det kan være man først kan få børnene passet om aftenen, og at det derfor er nødvendigt med en aftenkonsultation.

Hvad end din forhindring kan være, så har du mulighed for at bestille tid til en konsultation om aftenen hos Abelhus Psykolog Center. Denne type af konsultation, kan bestilles på samme måde som ved alle vores andre behandlinger.

Bestil tid til aftenkonsultation København

En aftenkonsultation kan foregå i tidsrummet 18.00 – 22.00 i vores klinik beliggende på Hattensens Allé 8, 2000 Frederiksberg. Klinikken er centralt placeret i hjertet af Frederiksberg, tæt på offentlig transport, så det er nemt at komme til og fra din behandling.

Der kan bestilles tid til en aftenkonsultation via vores kontaktformular her på siden, eller telefonisk på 33 26 25 42.

Pris

Ved aftenkonsultation vil der være et betalingstillæg på 300kr. Som pålægges den ordinære behandlingspris.

Vores oversigt over ordinære behandlings priser, kan du finde under priser.