Aftenkonsultation med psykolog

Aftenkonsultation med psykolog

Psykolog Frederiksberg

En psykologbehandling kan kræve tid. Mange har en travl hverdag med arbejde, børn og et rigt socialt liv. Her kan det være svært at finde den ekstra tid. Mange har ofte et stramt program på jobbet og kan have svært at finde et hul i en mødefyldt kalender. Det har vi selvfølgelig fuld forståelse for hos Abelhus psykolog center. Det er derfor vi tilbyder aftenkonsultation i klinikken på Hattensens allé 8, 2000 Frederiksberg.

Hvem kan benytte sig af en aftenkonsultation?

En aftenkonsultation kan være for dig, som har et fuldtidsarbejde. Et fuldtidsarbejde der gør det umuligt at finde et hul til behandling i dagtimerne. Det kan også være, at du har et krævende fuldtidsstudie, som du ikke kan tage fri fra.

Det kan være at du og din partner har brugt for parterapi, men hvor det ofte kan være umuligt for 2 personer med fuldtidsarbejde, at finde tid i dagtimerne, hvor begge parter har tid. Måske kan man først kan få børnene passet om aftenen, og at det derfor er nødvendigt med en aftenkonsultation.

Hvad end din forhindring kan være, så finder vi en måde hos Abelhus psykologcenter. Her har du mulighed for at bestille tid til en konsultation om aftenen hos. Denne type af konsultation, kan bestilles på samme måde som ved alle vores andre behandlinger.

Bestil tid til aftenkonsultation København

En aftenkonsultation kan foregå i tidsrummet 18.00 – 22.00 i vores klinik beliggende på Hattensens Allé 8, 2000 Frederiksberg. Klinikken er centralt placeret i hjertet af Frederiksberg, tæt på offentlig transport. Det gør det nemt at komme til og fra din behandling.

Der kan bestilles tid til en aftenkonsultation via vores kontaktformular her på siden, eller telefonisk på 33 26 25 42.

Pris

Ved aftenkonsultation vil der være et betalingstillæg på 300kr. Som pålægges den ordinære behandlingspris.

Vores oversigt over ordinære behandlings priser, kan du finde under priser.