Psykolog behandling af personlighedsforstyrrelser

Behandling af personlighedsforstyrrelser hos psykolog på Frederiksberg

Psykolog københavn personlighedsforstyrrelser

Vi har alle en personlighed og hos nogen er den forstyrret, hvilket kaldes en personlighedsforstyrrelse.


Det anslås at 10 % af befolkningen har en personlighedsforstyrrelser  og at ca. 2-3 % af befolkningen har en  alvorlig personlighedsforstyrrelse.


Personlighedsforstyrrelser kan I dag behandles, men det er en langvarig process, der kan strække sig over flere år.


I det  Europæiske Diagnosticeringssystem ICD-10 skelnes imellem: Paranoid personlighedsstruktur, Skizoid personlighedsstruktur, Dyssocial personlighedsstruktur, Emotionelt ustabil personlighedsstruktur af  henholdsvis impulsiv type og borderline type, histrionisk personlighedsstruktur, tvangspræget personlighedsstruktur, ængstelig (evasis) personlighedsstruktur og dependent personlighedsstruktur. Vi tilbyder psykolog behandling på Frederiksberg af disse lidelser, men der vil også i nogen tilfælde være mulighed for gratis behandling af ovenstående i det psykiatriske system, hvilken afhænger af lidelsens sværhedsgrad.

Specialer

Depression

Angst

Selvværd

Krise/sorg

og parterapi.


Mentaliseringsbaseret terapi der virker:

I Abelhus arbejdes der primært ud fra en mentaliseringsbaseret terapeutisk tilgang, når det er en personlighedsforstyrrelse, der skal behandles, da der er evidens for god effekt af denne behandlingsform til disse lidelser. Alternativt kan man behandle disse lidelser med dialektisk adfærdsterapi (DAT). 

Abelhus Psykologcenter, v. Jan Bentzen, Gl. Kongevej 135A, 1850 Frederiksberg og Hattensens Alle 8, 2000 Frederiksberg. Tlf. +45 33 26 25 42