Om os

Abelhus psykologcenter v. Jan Bentzen

Gl. Kongevej 135A, 1850 Frederiksberg og Hattensens Alle 8, 2000 Frederiksberg. Tlf. +45 33 26 25 42

 

Medlem af

Autoriseret af psykolog nævnet

Autoriseret Psykolog Jan Bentzen

Abelhus psykologcenter i købnehavn og frederiksberg

Specialer

Depression

Angst

Stress

Selvværd

Krise/sorg

Personligheds-forstyrrelser

Parterapi.

Velkommen til hjemmesiden. Jeg hedder Jan Bentzen, er uddannet psykolog og indehaver af Abelhus psykologcenter, der har eksisteret i 12 år. Sideløbende med beskæftigelsen i egen praksis, har jeg haft ansættelser i psykolog stillinger, der har givet mig en stor faglig ballast og erfaring, som kommer til gavn i det terapeutiske arbejde med klienterne i Abelhus Psykologcenter.

I korte træk er min baggrund følgende:

Grund uddannelse:

2002 Kandidat i psykologi (cand.pæd.psych)

2004 Autorisation af psykolognævnet under socialministeriet.

 

Længerevarende efteruddannelser:

2013-2014 Efteruddannelse i Mentaliseringsbaseret terapi , Professor Sigmund Karterud

2012-2013 Kognitiv efteruddannelse for læger og psykologer, Sankt Hans Hospital

2011 Efteruddannelse i systemisk og narrativ terapi for psykologer,In-Praxis

2003-2005 Konsultativ systemisk- narrativ efteruddannelse for psykologer, Kbh. Kommune.

 

Arbejdserfaring:

  • Psykolog i kommunal rådgivning: Undersøgelse, testning, observation og terapi med børn og unge samt rådgivning og supervision af pædagoger, lærere og forældre omkring disse.

 

  • Psykologfaglig leder og souschef i en kommunal pædagogisk-psykologisk rådgivning,: ledelse og supervision af primært psykologer men også andre faggrupper samt terapeutisk arbejde

 

  • Klinisk psykolog i ungdomspsykiatrisk ambulatorium: diagnosticering og behandling af unge med personlighedsforstyrrelser, OCD, angstlidelser, depression, spiseforstyrrelser, selvskadende adfærd/ cutting, autisme og Adhd.

 

Mission:

Det er min mission, at skabe varige forandringer for mine klienter, ved at arbejde med videnskabeligt forankrede metoder og menneskeligt engagement i det enkelte unike menneske med respekt for den enkeltes ønsker, forudsætninger og begrænsninger.

 

Som autoriseret psykolog og medlem af dansk psykologforening er jeg underlagt psykologloven, hvilket betyder, at jeg har tavshedspligt og arbejder efter særlige etiske regler.

 

 

Abelhus Psykologcenter, v. Jan Bentzen, Gl. Kongevej 135A, 1850 Frederiksberg og Hattensens Alle 8, 2000 Frederiksberg. Tlf. +45 33 26 25 42