Om os

Autoriseret Psykolog Jan Bentzen

Abelhus psykologcenter i købnehavn og frederiksberg

Specialer

Depression

Angst

Stress

Selvværd

Krise/sorg

Personligheds-forstyrrelser

Parterapi.

Velkommen til hjemmesiden. Jeg hedder Jan Bentzen, er uddannet psykolog, autoriseret af psykolognævnet og  indehaver af Abelhus psykologcenter, der har eksisteret i 13 år. De mange års erfaring kommer dig til gavn i effektive og udviklende samtaleforløb .Når du går i terapi hos mig, er det indledende formål ofte en reduktion eller fjernelse af symptomer, f.eks. depression, angst, stress, men effekten vil tit være personlig udvikling, fordi du kommer til at arbejde med dig selv og lærer dig selv bedre at kende.Jeg har videreuddannet mig inden for flere retninger - både kognitiv terapi, mentaliseringsbaseret terapi og narrativ terapi og trækker på disse i arbejdet med dig, men på en måde, så terapien bliver individuelt rettet imod dine behov. Jeg lægger vægt på, at det skal være rart og trygt at gå i terapi og er meget engageret i mine klienter.

Foruden individuel terapi tilbyder jeg Parterapi og har meget fine resultater med dette.


Jeg har tidligere haft ansættelser i psykologstillinger, som har givet mig en stor faglig ballast  f.eks. som klinisk psykolog i ungdomspsykiatrien, psykologfaglig leder og souschef i  pædagogisk-psykologisk rådgivning etc.

Samlet vil jeg formulere min mision som følger:

 Mission:

Det er min mission, at skabe varige forandringer for mine klienter, ved  at arbejde med videnskabeligt forankrede metoder og menneskeligt engagement i det enkelte unike menneske med respekt for den enkeltes  ønsker, forudsætninger og begrænsninger.


Som autoriseret psykolog og medlem af dansk psykologforening er jeg underlagt psykologloven, hvilket betyder, at jeg har tavshedspligt og arbejder efter særlige etiske regler.


Book en tid her:

 
 
 

Abelhus Psykologcenter, v. Jan Bentzen, Gl. Kongevej 135A, 1850 Frederiksberg og Hattensens Alle 8, 2000 Frederiksberg. Tlf. +45 33 26 25 42