Kognitiv terapi
depression psykolog frederiksberg og københavn

Kognitiv terapi ved psykolog i København på Frederiksberg

Kognitiv terapi er en god og effektiv terapiform, især til behandling af angst depression og OCD med tvangstanker og tvangshandlinger. Metoden er struktureret og har fokus på samspillet imellem tanker, følelser, adfærd og kropsfornemmelser. Det er en integreret del af metoden, at du som led i terapien laver forandringer i dit liv i form af hjemmeopgaver, hvor du øver disse forandringer. Den kognitive terapi har gennem årene gennemgået en udvikling, så man taler om den første, den anden og den 3. bølge inden for kognitiv terapi.

Når du begynder behandling hos psykolog i Abelhus psykologcenter i Købebenhavn, vil den kognitive metode blive tilpasset dine forudsætninger, da ikke alle klienter profiterer lige godt af standardmetoder. På den måde sikrer vi, at du opnår den bedste effekt i forhold til dit udgangspunlkt. Dette sker ved at kombinere den kognitive metode med andre metoder, som kan være relevante og understøttende for en god behandling.

Kognitiv terapi i København. I Abelhus Psykologcenter på Frederiksberg i København tager vi imod komplekse behandlingsmæssige udfordringer og finder den metode, der passer den enkelte klient bedst..Terapi virker

Terapi virker mindst lige så effektivt mod depression som medicin og så har det en bedre langtidsvirkning og er uden bivirkninger.


Kognitiv terapi imod depression:

Relativt korte forløb på 10-12 psykologsamtaler, vil hjælpe de fleste klienter med depression. Det er ikke altid at patienten bliver helt symptomfri ved korttidsbehandling, men i langt de fleste tilfælde vil der ske en væsentlig bedring af den oplevede  livskvalitet. 

Varigt vægttab med kognitiv terapi


Der er en sammenhæng mellem vægtproblemer og måden hvor på du tænker og håndterer f

Abelhus Psykologcenter, v. Jan Bentzen, Gl. Kongevej 135A, 1850 Frederiksberg og Hattensens Alle 8, 2000 Frederiksberg. Tlf. +45 33 26 25 42